Home > Sony > Sony Xperia XA2

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Sony aanbiedingen


Goedkoopste Sony Xperia XA2

Sony Xperia XA2
De Sony Xperia XA2 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Sony Xperia XA2 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XA2 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XA2 Multimedia
U beschikt met de Sony Xperia XA2 over een 23,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 4K (3840x2160), waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Deze Sony Xperia XA2 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Sony Xperia XA2 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XA2
De afmetingen van Sony Xperia XA2 zijn 142 x 70 x 10 mm en heeft een gewicht van 171 gram.De Xperia XA2 is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 630 Qualcomm processor. Deze Sony Xperia XA2 draait op Android 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De Sony Xperia XA2 is een echte Full Touch Bar telefoon. Door de accu sterkte van 3300 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Sony Xperia XA2 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Sony Xperia XA2 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Sony telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder beschikt Sony Xperia XA2 over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Sony Xperia XA2.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XA2 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Sony Xperia XA2


Sony Xperia XA2 reviews en ervaringen

Sony Xperia XA2 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XA2. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Sony Xperia XA2 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons