Home > Sony > Sony Xperia XZ

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Sony aanbiedingen


Goedkoopste Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ
De Sony Xperia XZ is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Sony Xperia XZ is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XZ aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XZ Multimedia
U beschikt met de Sony Xperia XZ over een 19 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 4K (3840x2160) resolutie. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. De Xperia XZ heeft een ingebouwde FM radio en een MP3 speler, waardoor u op elk moment naar uw mooiste liedjes kunt luisteren. Deze Sony Xperia XZ is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Sony Xperia XZ ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XZ
De afmetingen van Sony Xperia XZ zijn 146 x 72 x 8 mm en heeft een gewicht van 161 gram.De Sony Xperia XZ beschikt over een snelle Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 Qualcomm Kryo processor. Deze Sony Xperia XZ draait op Android 6.0 (Marshmallow) als besturingssysteem. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van 400 uur. De Sony Xperia XZ is een typische Candybar telefoon. Je beschikt over een opslagcapaciteit van 64 GB om apps te downloaden of om documenten zoals bv foto's of video's op te slaan. De accu sterkte is 2900 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden.

Sony Xperia XZ Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Sony Xperia XZ uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Sony Xperia XZ over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XZ kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Sony Xperia XZ


Sony Xperia XZ reviews en ervaringen

Sony Xperia XZ reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XZ. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Sony Xperia XZ 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons