Home > Sony > Sony Xperia XZ1 Compact

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Sony aanbiedingen


Goedkoopste Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact
De Sony Xperia XZ1 Compact is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Sony Xperia XZ1 Compact is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XZ1 Compact aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XZ1 Compact Multimedia
Met de Sony Xperia XZ1 Compact kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 19,00 megapixel camera. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De resolutie voor het maken van video's is 720p HD (1280x720). Daarmee maak je erg scherpe video's. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Sony Xperia XZ1 Compact is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XZ1 Compact
De Xperia XZ1 Compact weegt 140 gram en heeft een afmeting van 129 x 64 x 9 mm. Daarnaast is de Xperia XZ1 Compact voorzien van een snelle Qualcomm Snapdragon 835 Qualcomm Kryo processor. Als besturingssysteem is deze Sony Xperia XZ1 Compact voorzien van Android 8.0. De Sony Xperia XZ1 Compact is een typische Full Touch Bar telefoon. De accu sterkte is 2700 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden.

Sony Xperia XZ1 Compact Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Sony Xperia XZ1 Compact uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder heeft Sony Xperia XZ1 Compact ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt met de Sony Xperia XZ1 Compact natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XZ1 Compact kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Sony Xperia XZ1 Compact


Sony Xperia XZ1 Compact reviews en ervaringen

Sony Xperia XZ1 Compact reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XZ1 Compact. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Sony Xperia XZ1 Compact 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons