Goedkoopste Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1
De Sony Xperia XZ1 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Sony Xperia XZ1 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XZ1 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XZ1 Multimedia
Met de Sony Xperia XZ1 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 19,00 megapixel camera. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 720p HD (1280x720) resolutie. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Deze Sony Xperia XZ1 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Sony Xperia XZ1 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XZ1
Het gewicht van Sony Xperia XZ1 is 155 gram en hij heeft de afmetingen van 148 x 73 x 7 mm. De Xperia XZ1 is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 835 Qualcomm Kryo processor. Het besturingssysteem is Android 8.0. De Sony Xperia XZ1 heeft de vormgeving van een Full Touch Bar. Door de accu sterkte van 2700 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Sony Xperia XZ1 Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Sony Xperia XZ1 uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder heeft Sony Xperia XZ1 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken. U kunt met de Sony Xperia XZ1 natuurlijk ook gewoon uw e-mail binnen halen.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XZ1 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Sony Xperia XZ1


Sony Xperia XZ1 reviews en ervaringen

Sony Xperia XZ1 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XZ1. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Sony Xperia XZ1 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons