Home > Sony > Sony Xperia XZ2

Goedkoopste Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2
De prijs van de Sony Xperia XZ2 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XZ2 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XZ2 Multimedia
Met de Sony Xperia XZ2 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 18,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 720p HD (1280x720) , waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Vanwege een tweede camera van, kun je nu ook videobellen en gemakkelijk selfies (foto's van jezelf) maken. Deze Sony Xperia XZ2 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Sony Xperia XZ2 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XZ2
De Sony Xperia XZ2 beschikt over een snelle Qualcomm Snapdragon 845 Qualcomm processor. De Sony Xperia XZ2 is uitgerust met Android 8.0 (Oreo) als besturingssysteem. De Sony Xperia XZ2 is vormgegevens zoals een Full Touch Bar . Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik.

Sony Xperia XZ2 Mobiel Internet
Om te kunnen internetten is de Sony Xperia XZ2 voorzien van de ondersteuning van 3G netwerken. Daardoor kunt u met deze Sony telefoon snel internetten, waar u zich ook maar bevindt. Verder heeft Sony Xperia XZ2 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XZ2 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Sony Xperia XZ2



Sony Xperia XZ2 reviews en ervaringen

Sony Xperia XZ2 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XZ2. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.



Soortgelijke telefoons