Home > Sony > Sony Xperia XZ3

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Sony aanbiedingen


Goedkoopste Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3
De Sony Xperia XZ3 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Sony Xperia XZ3 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XZ3 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XZ3 Multimedia
U beschikt met de Sony Xperia XZ3 over een 19,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Deze Sony Xperia XZ3 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Sony Xperia XZ3 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XZ3
De Xperia XZ3 weegt 183 gram en heeft een afmeting van 153 x 72 x 10 mm. Als besturingssysteem is deze Sony Xperia XZ3 voorzien van Android 9.0 P. De Sony Xperia XZ3 is een echte Full Touch Bar telefoon. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken. Verder heeft Sony Xperia XZ3 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XZ3 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Sony Xperia XZ3


Sony Xperia XZ3 reviews en ervaringen

Sony Xperia XZ3 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XZ3. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Sony Xperia XZ3 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons