Home > Sony > Sony Xperia XZ4

Goedkoopste Sony Xperia XZ4

Sony Xperia XZ4
De prijs van de Sony Xperia XZ4 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XZ4 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XZ4 Multimedia
Met de Sony Xperia XZ4 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de Ja camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Deze Sony Xperia XZ4 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Sony Xperia XZ4 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XZ4
De afmetingen van Sony Xperia XZ4 zijn 166,9 × 72,4 × 8,2 mm en heeft een gewicht van 191 gram. Als besturingssysteem is deze Sony Xperia XZ4 voorzien van Android 9.0 (Pie). De standby-tijd van deze mobiel is afhankelijk van gebruik. De Sony Xperia XZ4 is een echte Full Touch Bar telefoon. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken. Verder heeft Sony Xperia XZ4 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XZ4 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Sony Xperia XZ4


Sony Xperia XZ4 reviews en ervaringen

Sony Xperia XZ4 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XZ4. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Sony Xperia XZ4 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons