Home > Sony > Sony Xperia XZs

Goedkoopste Sony Xperia XZs

Sony Xperia XZs
De Sony Xperia XZs is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Sony Xperia XZs is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Sony Xperia XZs aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Sony Xperia XZs Multimedia
Met de Sony Xperia XZs kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 19,00 megapixel camera.Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Om video's te maken beschik je over een resolutie van 720p HD (1280x720) , waarmee je zeer scherpe video's kunt opnemen. Ook kun je nu videobellen dankzij een tweede camera. Omdat Sony Xperia XZs is uitgerust met een GPS-ontvanger, kunt u hem ook gebruiken als navigatie systeem. Hierdoor hoeft u nooit meer naar de weg te zoeken in onbekende gebieden.

Overige eigenschappen van Sony Xperia XZs
Het gewicht van Sony Xperia XZs is 146 x 72 x 8 mm en hij heeft de afmetingen van 161 gram . Daarnaast is de Xperia XZs voorzien van een snelle Qualcomm Snapdragon 820 Qualcomm Kryo processor. Tevens draait Sony Xperia XZs op Android 7.1 (neeugat) als besturingssysteem. De Sony Xperia XZs is vormgegevens zoals een Full Touch Bar . Door de accu sterkte van 2900 mAh kun je een geruime tijd met je telefoon doen, zonder deze op te hoeven laden.

Sony Xperia XZs Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Sony Xperia XZs uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Sony Xperia XZs over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt. U kunt ook gewoon uw e-mails binnenhalen met de Sony Xperia XZs.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Sony Xperia XZs kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Sony Xperia XZs


Sony Xperia XZs reviews en ervaringen

Sony Xperia XZs reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Sony Xperia XZs. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Xperia XZs
Een review van Blagusr over Xperia XZs op 18/8/2017 .
Deze Xperia XZs is een erg leuke telefoon met een prima 19 megapixel camera. Het is een zeer snelle telefoon en erg mooi afgewerkt. De accu is een stuk beter dan zijn voorganger en ook de camera werkt snel. Je kunt nu ook filmpjes maken in slowmotion wat erg grappig werkt. We filmen onze hond af en toe en dat levert erg leuke fimpjes op. 5.00
Gemiddeld: 10,0
Bedieningsgemak: 10
Mogelijkheden: 10
 Vormgeving: 10
  Prestaties: 10
Xperia XZs
Een review van Makone90 over Xperia XZs op 10/7/2017 .
Met deze XZs is alles ineens een heel stuk sneller. De accu gaat veel langer mee dan mijn voorganger en ook de camera is gewoon super goed. Het grote scherm is ook erg handig om gemakkelijk emails te typen. Ik wilde eigenlijk voor een nieuwe iPhone gaan, maar ik ben blij dat ik met deze uit de winkel gekomen ben. Ik heb er geen spijt van en hij is een heel stuk goedkoper. Ik ben echt heel tevreden over mijn aankoop.5.00
Gemiddeld: 10,0
Bedieningsgemak: 10
Mogelijkheden: 10
 Vormgeving: 10
  Prestaties: 10
Xperia XZs 5.0 van de 5 op basis van 2 beoordelingen. 2 reviews.


Soortgelijke telefoons