Home > Weblog > Besparen met simonly

Besparen met simonly

Besparen met simonly

Bespaar op je telefoonrekening met een simonly abonnement

Er zijn veel manieren waarop je op je maandelijkse telefoonrekening kunt besparen, en een daarvan is door een simonly abonnement te nemen. Op het moment dat je gewone telefoon abonnement is verlopen, meestal na 2 jaar, dan kun je besluiten om een nieuwe telefoon te nemen, en maandelijks door te blijven betalen voor je telefoon. Wat je ook kunt doen is je abonnement stop zetten, of verlengen naar een simonly abonnement. Bij een simonly abonnement krijg je geen nieuwe telefoon, je blijft gewoon nog met je huidige telefoon bellen, maar je betaalt wel in een keer een heel stuk minder per maand. Deze korting kan oplopen tot wel 80%. Per jaar kan je dat honderden euro’s schelen.

Hoe krijg je nu de korting?

Je moet nu dus overstappen van je huidige abonnement naar een sim-only abonnement. Gsmprijzen.nl heeft een overzicht gemaakt met de goedkoopste sim-only abonnementen voor iedere beller. Bel je nu veel of weinig, sms je veel, en wil je onbeperkt kunnen internetten of niet? In het overzicht vind je snel en makkelijk een abonnement wat het beste bij jou belgedrag past. Klik op het abonnement en bestel het op de website van de provider.

Waarom is simonly goedkoper dan een gewoon abonnement?

Als je wil besparen op je maandelijkse belkosten, en overstapt op een sim-only abonnement, moet je er rekening mee houden dat je geen ‘gratis’ mobiele telefoon krijgt, maar een fikse korting op je belkosten. De mobiele telefoon bij een gewoon abonnement lijkt gratis maar in principe is het een lening waarvoor je maandelijks een hoge rente betaald. Na afloop van je contract heb je deze telefoon dubbel en dwars terugbetaald. Omdat veel mensen dit niet door hebben en het gemak willen van snel een nieuwe gsm, kiezen veel mensen voor deze abonnementsvorm. Bij sim-only hoeft je geen dure telefoon af te betalen , en daarom krijg je een flinke korting op je maandelijkse belkosten.

Welk sim-only abonnement kan ik het beste kiezen?

Wanneer je kiest voor een sim-only abonnement is het belangrijk dat je nagaat wat je eigen belgedrag is. Bekijk bij je telefoonrekening hoeveel belminuten en/of smsjes je per maand verbruikt. Als je dit weet , kun je in het sim-only overzicht een simonly uitkiezen die daarbij in de buurt komt. We adviseren je wel om geen abonnement te nemen wat aan de krappe kant is. Het is verstandiger om wat meer belminuten te nemen, dan te weinig. Dit komt omdat bellen buiten je bundel meestal duurder uitpakt. Houd er daarnaast ook rekening mee of je gebruik wil maken van internet. Kies dan een abonnement, waarbij een vinkje staat bij internet. Heb je het juiste simonly abonnement gevonden. Klik dan op ‘bekijk  >’ en bestel je abonnement op de website van de provider.