Home > Weblog > Flexibele sim only abonnementen

Flexibele sim only abonnementen

Flexibele sim only abonnementen

 

Onlangs introduceerde providers KPN en Hi nieuwe sim only abonnementen. Deze abonnementen vervangen alle eerdere abonnementen en zouden uniek zijn door de flexibiliteit. De abonnementen zijn opgebouwd zoals de abonnementen met toestellease.

De consument begint met een standaard abonnement en kan dit zelf uitbreiden met een hogere sms-, bel- of MB-bundel. Als de klant zijn telefoon toch anders gebruikt dan verwacht, kan de bundel maandelijks worden aangepast. Hierdoor kan de gebruiker het ideale abonnement verkrijgen.

Voor fervent mobiel internetters zijn de nieuwe abonnementen ook erg aantrekkelijk. De MB-bundels bevatten vele extra diensten. Eén van de meest belangrijke is het zogeheten ToestelVeilig. Zodra de consument de telefoon verliest kan deze worden gelokaliseerd en beveiligd. Zo kan er nooit iemand ongewenst in de telefoon van de rechtmatige eigenaar.

Het voordeligste abonnement

Om uit te vinden welk sim only abonnement het beste bij u past, kunt u gebruik maken van een vergelijkingswebsite. Goed aangeschreven is Simonlymetinternet.nl. Deze website is up-to-date en is de meest complete vergelijker op het gebied van sim only abonnementen met internet. De sim only abonnementen en mb-bundels schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond en de verschillen in prijs en kwaliteit zijn groot. Het loont dus zeker goede research te doen, alvorens u besluit welk abonnement u afsluit.

Voor ieder wat wils
Er is voor iedere consument wat passends te vinden op de telecom markt. Of er nou sprake is van een groot of klein budget. Door te vergelijken op de website www.simonlymetinternet.nl krijgt de consument in enkele muisklikken een compleet overzicht van de aanbiedingen te zien. Zo kan worden voorkomen dat er onnodige kosten worden gemaakt.