Home > Wiko > Wiko Jerry 3

Deze telefoon is niet meer leverbaar. Klik hier voor alle actuele Wiko aanbiedingen


Goedkoopste Wiko Jerry 3

Wiko Jerry 3
De Wiko Jerry 3 is niet meer leverbaar. Kijk onderaan voor meer soortgelijke telefoons.

De prijs van de Wiko Jerry 3 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Wiko Jerry 3 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Wiko Jerry 3 Multimedia
Met de Wiko Jerry 3 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 5,00 megapixel camera. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Deze Wiko Jerry 3 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Wiko Jerry 3 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Wiko Jerry 3
Het besturingssysteem is Android Android Go. De Wiko Jerry 3 heeft de vormgeving van een Full Touch Bar. Verder heeft Wiko Jerry 3 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Wiko Jerry 3 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Wiko Jerry 3


Wiko Jerry 3 reviews en ervaringen

Wiko Jerry 3 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Wiko Jerry 3. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Wiko Jerry 3 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons