Home > Xiaomi > Xiaomi Black Shark

Goedkoopste Xiaomi Black Shark

Xiaomi Black Shark
De prijs van de Xiaomi Black Shark is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Xiaomi Black Shark aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Xiaomi Black Shark Multimedia
Met de Xiaomi Black Shark kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 20,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. De kwaliteit van de video's is zeer hoog doordat je beschikt over een hoge 4K UHD (3840x2160) resolutie. Ook kun je nu videobellen dankzij een front-camera. Deze Xiaomi Black Shark is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Xiaomi Black Shark ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Xiaomi Black Shark
De afmetingen van Xiaomi Black Shark zijn 162 x 75 x 9 mm en heeft een gewicht van 190 gram. Daarnaast is de Black Shark voorzien van een snelle 2,8 GHz octa-core Qualcomm Kryo 385 processor. Tevens draait Xiaomi Black Shark op Android 8.1 (Oreo) als besturingssysteem. De Xiaomi Black Shark is een echte Full Touch Bar telefoon. De accu sterkte is 4000 mAh. Hierdoor kun je een behoorlijke tijd bellen en appen zonder hem direct op te hoeven laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Xiaomi Black Shark Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Xiaomi Black Shark uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder beschikt Xiaomi Black Shark over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Xiaomi Black Shark kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Xiaomi Black SharkXiaomi Black Shark reviews en ervaringen

Xiaomi Black Shark reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Xiaomi Black Shark. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.Soortgelijke telefoons