Goedkoopste Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi Mi 9T Pro
De prijs van de Xiaomi Mi 9T Pro is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Xiaomi Mi 9T Pro aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Xiaomi Mi 9T Pro Multimedia
U beschikt met de Xiaomi Mi 9T Pro over een48,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. De resolutie voor het maken van video's is 4K UHD (3840x2160) . Daarmee maak je erg scherpe video's. Deze Xiaomi Mi 9T Pro is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Xiaomi Mi 9T Pro ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Xiaomi Mi 9T Pro
De afmetingen van Xiaomi Mi 9T Pro zijn157 x 74 x 9 mm en heeft een gewicht van173 gram . Daarnaast is Xiaomi Mi 9T Pro uitgerust met een snelleQualcomm Snapdragon 855 Qualcomm Kryo 485 processor. Deze Xiaomi Mi 9T Pro draait opAndroid 9.0 (Pie) als besturingssysteem. De Xiaomi Mi 9T Pro heeft de vormgeving van eenFull Touch Bar . Verder is de accu sterkte4000 mAh , waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken.

Xiaomi Mi 9T Pro Mobiel Internet
Om gebruik te kunnen maken van internet is de Xiaomi Mi 9T Pro uitgerust met 3G ondersteuning. Hierdoor kunt u snel internetten waar u ook maar bent. Verder heeft Xiaomi Mi 9T Pro ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Xiaomi Mi 9T Pro kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.


Video en foto's van Xiaomi Mi 9T Pro


Xiaomi Mi 9T Pro reviews en ervaringen

Xiaomi Mi 9T Pro reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Xiaomi Mi 9T Pro. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Xiaomi Mi 9T Pro 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons