Goedkoopste Xiaomi Mi CC9

Xiaomi Mi CC9
De prijs van de Xiaomi Mi CC9 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Xiaomi Mi CC9 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Xiaomi Mi CC9 Multimedia
U beschikt met de Xiaomi Mi CC9 over een 48,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Deze Xiaomi Mi CC9 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Xiaomi Mi CC9 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Xiaomi Mi CC9
De afmetingen van Xiaomi Mi CC9 zijn 157 x 75 x 8 mm en heeft een gewicht van 179 gram. De Xiaomi Mi CC9 is uitgerust met Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. De Xiaomi Mi CC9 heeft de vormgeving van een Full Touch Bar. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken. Verder heeft Xiaomi Mi CC9 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Xiaomi Mi CC9 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Xiaomi Mi CC9


Xiaomi Mi CC9 reviews en ervaringen

Xiaomi Mi CC9 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Xiaomi Mi CC9. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Xiaomi Mi CC9 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons