Goedkoopste Xiaomi Mi CC9e

Xiaomi Mi CC9e
De prijs van de Xiaomi Mi CC9e is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Xiaomi Mi CC9e aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Xiaomi Mi CC9e Multimedia
U beschikt met de Xiaomi Mi CC9e over een 48,00 megapixel camera, waarmee u foto’s kunt maken van hoge kwaliteit. Ook kunt u mooie foto's maken in het donker doordat de camera is uitgerust met een flitser. Deze Xiaomi Mi CC9e is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Xiaomi Mi CC9e ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Xiaomi Mi CC9e
De Mi CC9e weegt 174 gram en heeft een afmeting van 154 x 72 x 9 mm. Als besturingssysteem is deze Xiaomi Mi CC9e voorzien van Android 9.0 (Pie). De Xiaomi Mi CC9e is vormgegevens zoals een Full Touch Bar. Dankzij de handige. Dual sim functie, kun je twee simkaarten tegelijk in je telefoon gebruiken. Bijvoorbeeld voor zakelijk en privé gebruik. Verder beschikt Xiaomi Mi CC9e over WiFi, waarmee u in kunt loggen op draadloze netwerken in uw buurt.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Xiaomi Mi CC9e kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Xiaomi Mi CC9e


Xiaomi Mi CC9e reviews en ervaringen

Xiaomi Mi CC9e reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Xiaomi Mi CC9e. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Xiaomi Mi CC9e 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons