Goedkoopste Xiaomi Redmi 7

Xiaomi Redmi 7
De prijs van de Xiaomi Redmi 7 is op dit moment gratis i.c.m. een abonnement. Vergelijk hieronder in het overzicht van Xiaomi Redmi 7 aanbiedingen de goedkoopste gsm abonnementen.

Xiaomi Redmi 7 Multimedia
Met de Xiaomi Redmi 7 kunt u foto's maken van hoge kwaliteit dankzij de 12,00 megapixel camera. Omdat deze camera ook is voorzien van een flitser kunt u ook in het donker hoge kwaliteit foto's en video's maken. Deze Xiaomi Redmi 7 is ook voorzien van een GPS-ontvanger, waardoor Xiaomi Redmi 7 ook te gebruiken is als navigatie systeem. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste weg vinden in een onbekende omgeving.

Overige eigenschappen van Xiaomi Redmi 7
Het gewicht van Xiaomi Redmi 7 is 180 gram en hij heeft de afmetingen van 159 x 76 x 9 mm. Tevens heeft Xiaomi Redmi 7 Android 9.0 (Pie) als besturingssysteem. Verder heeft deze mobiel een maximale standby-tijd van afhankelijk van gebruik. De Xiaomi Redmi 7 is een echte Full Touch Bar telefoon. Verder is de accu sterkte 4000 mAh, waardoor je geruime tijd gebruik kunt maken van je mobiele telefoon zonder hem op te laden. Ook beschik je over een Dual SIM. Daarmee kun je meerdere simkaarten tegelijk in de telefoon gebruiken. Verder heeft Xiaomi Redmi 7 ook WiFi, zodat u gebruik kunt maken van draadloze netwerken.

Houd er rekening mee dat je bij een gratis Xiaomi Redmi 7 kiest voor een abonnement. Bekijk daarom goed wat voor jou de voordeligste combinatie is van abonnementsprijs en belminuten. Indien je meer voordelige aanbiedingen wilt zien klik dan op de link direct onder de aanbiedingen.
Video en foto's van Xiaomi Redmi 7


Xiaomi Redmi 7 reviews en ervaringen

Xiaomi Redmi 7 reviews Hier vind je de ervaringen en reviews over de Xiaomi Redmi 7. Heb je zelf een goede of slechte ervaring met deze telefoon? Schrijf dan hier je eigen review.

Xiaomi Redmi 7 0.0 van de 0 op basis van 0 beoordelingen. 0 reviews.


Soortgelijke telefoons