Home > Sony

Sony Telefoons

Hier vind je de nieuwste Sony smartphones. Je kunt onze Sony-vergelijker gebruiken of een van de nieuwe Sony telefoons met een abonnement bekijken. Bij GsmPrijzen kun je jouw Sony-smartphone bestellen met een abonnement van verschillende providers.

Sony is een gerenommeerd smartphone merk uit Japan, opgericht in 1946. Het bedrijf combineert zijn expertise in audiovisuele technologie met geavanceerde mobiele functionaliteit. Sony produceert een breed scala aan smartphones die bekend staan om hun uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De telefoons van Sony bieden hoogwaardige camera's, heldere displays en indrukwekkende audioprestaties, waardoor ze ideaal zijn voor multimedia-ervaringen. Sony richt zich op het leveren van duurzame en betrouwbaar gebouwde telefoons met een elegant design. Met een focus op entertainment en technologische innovatie biedt Sony-telefoons gebruikers een hoogwaardige mobiele ervaring.

Uitgebreid zoeken
Sony Logo
Sony Xperia 1 V

  • Prachtig 6,5 inch OLED 4K-scherm met 120Hz verversingssnelheid.
  • Krachtige prestaties met Snapdragon 8 Gen 2-processor, 12GB RAM en 256GB/512GB opslag.
  • Uitstekende camera's, waaronder een 48MP hoofdsensor met OIS, 12MP telefotolens, en 12MP ultragroothoeklens.
  • Grote batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor snel en draadloos opladen.
  • Extra functies zoals stereoluidsprekers, zijdelingse vingerafdruksensor, water- en stofbestendigheid en Android 13 als besturingssysteem.